Rekisteriseloste

Tutustu »

Mondex – Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1. REKISTERINPITÄJÄ

Premec Oy (Y-tunnus: 1769513-6 )
Kettukallionkatu 4
84100 Ylivieska

info@mondex.fi
www.mondex.fi

2. REKISTERIASIOISTA VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ

Juha Männistö
juha.mannisto@premec.fi
+358 500 684 467

3. REKISTERIN NIMI

Premec Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4. KÄYTTÖTARKOITUS

Asiakasrekisterin käyttötarkoituksena on asiakkaan tilausten arkistointi ja käsittely, sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Premec Oy:n verkkokaupan kehittämiseen, tilastointiin ja kohdennetun sisällön luontiin verkkokaupassa. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/99) sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Rekisteriin sisältyvät myös tiedot rekisteröidyn tekemistä tilauksista ja niiden vaiheista.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakasrekisterin tiedot ovat asiakkaan itsensä rekisteröityessä ilmoittamia.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Asiakasrekisterin tiedot ovat vain Premec Oy:n käytössä. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, ellei perintään tai laskutukseen liittyvä asia tai lainsäädännön velvoite sitä vaadi. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterin ATK-järjestelmiin tallennetut tietokannat on suojattu huolellisesti. Tietokantoihin on pääsy vain avainhenkilöillä, joilta tietojen tarkasteluun vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana.

Lataa rekisteriseloste »

Verkkokauppa aukeaa syksyllä!

Tulevasta verkkokaupastamme löydät
Mondex kiukaaseen osia joilla saat uudistettua kiuastasi.
Kätevästi kotiin kuljetettuna, totta kai.

Rekisteröi kiukaasi!

Oletko jo ostanut Mondex-kiukaan? Rekisteröimällä kiukaasi
3kk sisällä ostohetkestä saat sille vuoden lisätakuun!

Rekisteröi kiukaasi »

Hyvän löylyn vinkit

Jokainen sauna on meille erityinen ja tärkeä. Saunasi ansaitsee täydellisesti sopivan kiukaan, josta irtoavat löylyt ovat nautiskelijoille mieleisiä.

Lue vinkit »

Viisi syytä valita Mondex

Mondex-tuotteilla on perinteitä jo yli 25 vuoden edestä. Valmistamme puu- ja sähkökiukaita sekä kivipattereita, joissa yhdistyvät kehittynyt tekniikka, korkealaatuinen design sekä aidot, suomalaiset materiaalit.

Lue lisää »