Kirjoitusnäytteet

Tutustu »

Mahdollisimman lähellä alkuperäistä tyyliä

GWB Nivelakselit

Spicer Gelenkwellenbau GmbH

Spicer GWB on maailmalla johtava nivelakseleiden valmistaja. GWB-nivelakseleita käytetään mm. autoissa, teollisuussovelluksissa, vetureissa, paperikoneissa, terästakomoissa ja laivoissa.  GWB:llä on kattava valikoima nivelakseleita erilaisiin käyttötarkoituksiin, aina 50 – 15.000.000 Nm asti. Erikoissovelluksissa voidaan käyttää materiaalina esimerkiksi hiilikuitua.

Spicer GWB nivelakselit kestävät hyvin dynaamisen kuormituksen vaihtelua ja suuriakin virhekulmia. Nivelakseleissa on yhteinäinen aksiaalinen kuormanjakauma ja pieni pyörimishalkaisija. Rakenteeltaan akselit ovat kevyitä ja niihin on tarjolla laaja valikoima laippoja erilaisiin tarpeisiin.

Unilink varmistaa tuotteen toimivuuden valmistamalla vastalaippoja ja kytkinpuolikkaita asiakkaan tarpeisiin piirrustusten tai mittojen perusteella. Unilink toimittaa tarvittaessa myös piirrustuksia. Vastalaipat mitoitetaan aina sopimaan asiakkaan nivelakseliin. Vastalaippojen yhteydessä toimitamme myös asianmukaiset kiinnitystarvikkeet.

Unilinkiltä asiakas saa koko paketin täydellä palvelulla yhdestä paikasta.

Tuttavallinen ja rento

GWB Nivelakselit

Spicer Gelenkwellenbau GmbH

Saksalainen Spicer GWB on maailmalla johtava nivelakselien valmistaja. GWB:n kattava valikoima sisältää akseleita erilaisiin käyttötarkoituksiin, aina 50 – 15.000.000 Nm asti. Erikoissovelluksissa on mahdollista käyttää materiaalina esimerkiksi hiilikuitua.

Spicer GWB nivelakselit kestävät erittäin hyvin dynaamisen kuormituksen vaihtelua ja suuriakin virhekulmia. Nivelakseleissa on yhteinäinen aksiaalinen kuormanjakauma ja pieni pyörimishalkaisija. Rakenteeltaan akselit ovat kevyitä ja niihin on tarjolla laaja valikoima laippoja erilaisiin tarpeisiin.

Me Unilinkillä haluamme varmistaa tuotteesi toimivuuden. Valmistamme vastalaippoja ja kytkinpuolikkaita juuri sinun tarpeisiisi piirrustustesi tai mittojen perusteella. Meiltä tilaat tarvittaessa myös piirrustukset! Vastalaipat mitoitetaan aina sopimaan nivelakseliin yksilöllisesti. Vastalaippojen yhteydessä toimitamme luonnollisesti myös asianmukaiset kiinnitystarvikkeet.

Kauttamme saat koko nivelakselipaketin helposti kerralla yhdestä paikasta!

Ytimekäs

GWB Nivelakselit

Spicer Gelenkwellenbau GmbH

Spicer GWB on maailmalla johtava nivelakseleiden valmistaja. GWB:llä on kattava valikoima nivelakseleita erilaisiin käyttötarkoituksiin, aina 50 – 15.000.000 Nm asti. Erikoissovelluksissa materiaalina toimii esimerkiksi hiilikuitua.

Spicer GWB nivelakselit kestävät hyvin dynaamisen kuormituksen vaihtelua ja suuriakin virhekulmia. Nivelakseleissa on yhteinäinen, aksiaalinen kuormanjakauma ja pieni pyörimishalkaisija. Rakenteeltaan akselit ovat kevyitä ja niihin on tarjolla laaja valikoima laippoja erilaisiin tarpeisiin.

Unilinkillä valmistetaan myös vastalaippoja ja kytkinpuolikkaita asiakkaan tarpeisiin piirrustusten tai mittojen mukaan. Unilink toimittaa tarvittaessa myös piirrustukset. Vastalaipat mitoitetaan sopimaan asiakkaan nivelakseliin. Vastalaippojen yhteydessä toimitamme myös kiinnitystarvikkeet.

Unilink tarjoaa koko paketin helposti yhdestä paikasta kerralla.

Tervetuloa verkkokauppaan!

Uudesta verkkokaupastamme löydät
Mondex kiukaaseen osia joilla saat uudistettua kiuastasi.
Klikkaa itsesi ostoksille!

Verkkokauppaan »

Rekisteröi kiukaasi!

Oletko jo ostanut Mondex-kiukaan? Rekisteröimällä kiukaasi
neljän viikon sisällä ostohetkestä saat sille vuoden lisätakuun!

Rekisteröi kiukaasi »

Hyvän löylyn vinkit

Jokainen sauna on meille erityinen ja tärkeä. Saunasi ansaitsee täydellisesti sopivan kiukaan, josta irtoavat löylyt ovat nautiskelijoille mieleisiä.

Lue vinkit »

Viisi syytä valita Mondex

Mondex-tuotteilla on perinteitä jo 30 vuoden edestä. Valmistamme puu- ja sähkökiukaita sekä kivipattereita, joissa yhdistyvät kehittynyt tekniikka, korkealaatuinen design sekä aidot, suomalaiset materiaalit.

Lue lisää »