Miksi valita Mondex?

Mondex-tuotteilla on perinteitä jo yli 28 vuoden edestä. Valmistamme puu- ja sähkökiukaita sekä kivipattereita, joissa yhdistyvät kehittynyt tekniikka, korkealaatuinen design sekä aidot, suomalaiset materiaalit.

Tutustu »

Suomalainen

Paras sauna suomalaiselle on luonnollisesti – suomalainen sauna. Kaikki tuotteemme valmistetaan Ylivieskassa, mistä kertoo myös tuotteidemme avainlipputunnus.

Käyttö

Toiset pitävät pehmeistä löylyistä, toiset nopeasta kuumasta lämmöstä. Siksi suunnittelemme tuotteet eri käyttäjäryhmille ja varmistamme niiden helpon käytettävyyden.

TYYLIKKYYS

Tuotteissamme yhdistyvät tyylikäs design ja kehittynyt tekniikka. Kotimainen, ajaton muotoilu sopii niin minimalistisiin skandikoteihin, kuin suuriin glamour-saunoihinkin.

LAATU

Valmistamme tuotteemme kestämään aikaa ja käyttöä. Siksi käytämme laadukkaita materiaaleja ja testaamme aina tuotteemme perusteellisesti.

Osaaminen

Kehitämme yli 28 vuoden ammattitaidolla tuotteitamme jatkuvasti. Suomalaisen saunakulttuurin eteenpäin vieminen on intohimomme!

Tervetuloa verkkokauppaan!

Uudesta verkkokaupastamme löydät
Mondex kiukaaseen osia joilla saat uudistettua kiuastasi.
Klikkaa itsesi ostoksille!

Verkkokauppaan »

Rekisteröi kiukaasi!

Oletko jo ostanut Mondex-kiukaan? Rekisteröimällä kiukaasi
neljän viikon sisällä ostohetkestä saat sille vuoden lisätakuun!

Rekisteröi kiukaasi »

Hyvän löylyn vinkit

Jokainen sauna on meille erityinen ja tärkeä. Saunasi ansaitsee täydellisesti sopivan kiukaan, josta irtoavat löylyt ovat nautiskelijoille mieleisiä.

Lue vinkit »

Kiuasvalitsin

Jokainen sauna on meille erityinen ja tärkeä. Saunasi ansaitsee täydellisesti sopivan kiukaan, josta irtoavat löylyt ovat nautiskelijoille mieleisiä.

Valitse kiukaasi »