Yritystarina

Intohimoa löylyihin, kotimaista suunnittelutyötä ja suomalaista sisua. Tätä kaikkea on Mondex.

Tutustu »

Tunturipurot, kirkkaat kesäyöt, tyyni järven selkä, koivulehdon tuoksu ja mökit. Ne ovat kaikki osa suomalaista sielunmaisemaa – aivan kuten saunakin. Suomalaisuuden yksi syvimmistä olemuksista on meidän ikioma saunakulttuurimme. Olipa kyseessä sitten vaellus metsässä tai raskas työpäivä, molempien jälkeen käynti löylyissä rentouttaa ja virkistää. Saunominen on rituaalinomaista kehon ja mielen puhdistautumista ja jotain lähes pyhää meille suomalaisille. Saunomisesta löytyy paljon tarinoita – ja parhaimmat niistä kertoo Mondex.

Mondexin oma tarina sai alkunsa Kokkolassa jo 30 vuotta sitten. Ensimmäiset kiukaamme olivat pehmeälöylyisiä vuolukivikiukaita, jotka mullistivat kotimaisten sähkökiukaiden markkinat. Vuosien saatossa olemme kehittäneet osaamistamme, panostaneet joka vuosi enemmän kotimaisuuteen sekä suomalaisen saunakulttuurin kehittämiseen. Me Mondexilla katsomme eteenpäin ja haluamme olla osana kehittyvää, modernia ja kotimaista saunaa myös tulevaisuudessa!

Meille Mondexilla on tärkeää pitää tuotteidemme kotimaisuusaste mahdollisimman korkeana. Kaikkien tuotteiden suunnittelu, valmistus ja kokoonpano tapahtuvat Suomen rajojen sisällä. Tästä kertoo myös tuotteidemme avainlippu-merkki. Mondex yhdistyi osaksi Premec Oy:n konsernia alkuvuodesta 2016. Heidän tietotaitonsa ja moderni tehtaansa, yhdistettynä Mondexin brändiin ja osaamiseen kiuasvalmistajana, takaavat luotettavien ja laadukkaiden kiukaiden valmistuksen myös tulevina vuosikymmeninä.

Tervetuloa verkkokauppaan!

Uudesta verkkokaupastamme löydät
Mondex kiukaaseen osia joilla saat uudistettua kiuastasi.
Klikkaa itsesi ostoksille!

Verkkokauppaan »

Rekisteröi kiukaasi!

Oletko jo ostanut Mondex-kiukaan? Rekisteröimällä kiukaasi
neljän viikon sisällä ostohetkestä saat sille vuoden lisätakuun!

Rekisteröi kiukaasi »

Hyvän löylyn vinkit

Jokainen sauna on meille erityinen ja tärkeä. Saunasi ansaitsee täydellisesti sopivan kiukaan, josta irtoavat löylyt ovat nautiskelijoille mieleisiä.

Lue vinkit »

Viisi syytä valita Mondex

Mondex-tuotteilla on perinteitä jo 30 vuoden edestä. Valmistamme puu- ja sähkökiukaita sekä kivipattereita, joissa yhdistyvät kehittynyt tekniikka, korkealaatuinen design sekä aidot, suomalaiset materiaalit.

Lue lisää »