Siirry sisältöön

Uudistunut Mondex WiFi on enemmän kuin kiuas

Uudistettu Mondex WiFi on enemmän kuin kiuas! Olemme päivittäneet Mondexin WiFi-kiukaiden ohjaamiseen vaadittavan sovelluksen palvelemaan entistäkin paremmin saunan ystäviä.

Uudistettu Mondex WiFi on enemmän kuin kiuas! Olemme päivittäneet Mondexin WiFi-kiukaiden ohjaamiseen vaadittavan sovelluksen palvelemaan entistäkin paremmin saunan ystäviä. Uusi sovellus on entistä helppokäyttöisempi, ja tarjoaa entistä enemmän tietoa kiukaastasi sekä saunomisesta. Kaikki Mondex E2-mallin kiukaat ovat saatavilla myös WiFi-versiona ja halutessasi voit päivittää nykyisen E2-mallin kiukaasi WiFi-versioon erillisen päivityspaketin avulla.

OPTIMOI SAUNAN LÄMMITYS

Voit käynnistää WiFi-kiukaan lämpenemään esimerkiksi reissusta tullessa kotimatkalla tai suoraan lenkkipolulta käsin, ja sauna on lämmin juuri silloin, kun haluat. Voit myös lisätä lämmitykseen lisää aikaa, näet saunan lämpötilan ja voit vaihtaa haluttua tavoitelämpötilaa sovelluksen avulla. Sovellus ilmoittaa, kun tavoitelämpötila lähestyy ja voit siirtyä nauttimaan löylyistä. 

TURVALLINEN KIUAS LAPSIPERHEELLE

Mondex WiFi-kiuas on turvallinen valinta myös lapsiperheeseen. Enne kuin saunan voi asettaa valmiustilaan, tulee kiukaan käyttäjän tarkistaa, että sauna on turvallinen käyttää, eikä esimerkiksi kiukaan päälle ole asetettu mitään tavaraa. Tarkistuksen jälkeen sulje saunan ovi ja aseta erillisohjaimesta kiuas valmiustilaan, jonka jälkeen WiFi-kiukaan voi ajastaa lämpenemään haluamanasi ajankohtana. Kiukaan mukana tuleva ovitunnistin huomaa, jos saunan ovi aukaistaan ennen lämmityksen alkamista, jolloin turvallisuussyistä kiukaan ajastus menee pois päältä, kunnes sauna käydään tarkistamassa, ovi suljetaan ja valmiustila asetetaan päälle erillisohjaimesta.

MILLOIN JA MITEN TEILLÄ SAUNOTAAN?

Mondex WiFi-kiuas on turvallinen valinta myös lapsiperheeseen. Ennen kuin saunan voi asettaa valmiustilaan, tulee kiukaan käyttäjän tarkistaa, että sauna on turvallinen käyttää, eikä esimerkiksi kiukaan päälle ole asetettu mitään tavaraa. Tarkistuksen jälkeen sulje saunan ovi ja aseta erillisohjaimesta kiuas valmiustilaan, jonka jälkeen WiFi-kiukaan voi ajastaa lämpenemään haluamanasi ajankohtana. Kiukaan mukana tuleva ovitunnistin huomaa, jos saunan ovi aukaistaan ennen lämmityksen alkamista, jolloin turvallisuussyistä kiukaan ajastus menee pois päältä, kunnes sauna käydään tarkistamassa, ovi suljetaan ja valmiustila asetetaan päälle erillisohjaimesta.   

MONDEX E2 WIFI -KIUKAIDEN OMINAISUUDET: 

  • Kiuasta voi ohjata älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella, käyttäen erillistä sovellusta
  • Lämpötilan, päälläoloajan sekä ajastuksen säätö etänä
  • Voit tarkistaa saunan lämpötilan sekä jäljellä olevan päälläoloajan
  • Vastusten tehonkäytön seuranta
  • Kiukaan käyttökertojen määrän seuranta
  • Kiuaskivien vaihdosta muistutus
  • Kiukaan sähkönkulutuksen seuranta, voit myös halutessasi syöttää sähkön hinnan sovellukseen seurataksesi kustannuksia
  • Turvallisuutta lisäävä ovianturi mukana

VAATIMUKSET WIFI-OHJAUKSEN KÄYTTÖÖN 

  • Toimiva WiFi-verkkoyhteys
  • Laite, johon kiukaan ohjaamiseen tarvittavan sovelluksen voi asentaa: älypuhelin, tabletlaite tai tietokone

WiFi-kiukaat ovat saatavilla jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen sekä verkossa. Kaikki Mondex E2 -mallin kaikki kiukaat ovat myös muunnettavissa yhteensopiviksi uuden WiFi-sovelluksen kanssa. Päivityspaketti E2-kiukaan muuntamiseksi WiFi-kiukaaksi on saatavana varaosaverkkokaupastamme.

Tutustu kiukaisiin
Löydä sopiva kiuas saunaasi kiuasvalitsimen avulla