Siirry sisältöön

MONDEX, VERKKOKAUPAN TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Premec Oy (y-tunnus 1769513-6) Mondex tuotenimellä. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Postikulut lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan mukaan. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Mikäli Posti tai Matkahuolto muuttaa toimitustavan hintaa, pidätämme oikeuden muuttaa myös näitä.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti www.mondex.fi -nettisivustolla toimivan verkkokaupan ostoskorin kautta.
Tilaukset vahvistetaan kuittaamalla tilauksen vastaanotto. Kuittauksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme sähköpostitse kuittauksen tilauksen vastaanottamisesta. Maksupalveluntarjoaja lähettää erikseen vahvistuksen maksutapahtumasta.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä yleisimmät maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSAIKA

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää tilauksen maksamisesta.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Mondex verkkokaupan tuotekohtaisilla sivuilla.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Mondex verkkokaupan hinnat sisältävät kaikki pakkauskulut. Toimituskulut määräytyy asiakkaan valitseman toimitustavan mukaan. Toimitamme tilaukset Postin tai Matkahuollon kautta.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Tilatun tuotteen noutamatta jättäminen ei tarkoita tilauksen peruuttamista. Palautuskustannukset peritään tällöin asiakkaalta.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Hyväksytty palautus edellyttää palautelomakkeen täyttöä. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen ja palautuslomakkeen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Mikäli palautus ei johdu Mondexin virheestä palautuskulut maksaa tilauksen palauttaja. Huom! Palautuksen pitää tulla tehtaalle asti, meillä ei ole mahdollisuutta noutaa sitä mistään postin tai matkahuollon toimipisteestä.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA TAI VIALLINEN TUOTE

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen info@mondex.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin tai Matkahuoltoon.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Premec Oy (Mondex) käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Tietojen käsittelystä voit lukea tarkemmin tietosuojaselosteesta, mikä löytyy sivulta www.mondex.fi. Mondex ei missään tilanteessa luovuta tai myy asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.