Hoppa till innehåll
BASTUAGGREGATET ÄR DEN FINSKA BASTUNS SJÄL 

BASTUAGGREGATET ÄR DEN FINSKA BASTUNS SJÄL 

Bastuaggregatet är den finska bastuns själ, och vem kan finska bastur bättre än finländarna? Mondex är ett finskt företag som har över 30 års erfarenhet av tillverkning av bastuaggregat och stenradiatorer. Vi är stolta över att vi fortfarande tillverkar alla våra aggregat i Finland, i vår fabrik i Ylivieska. 
Kolla in vår historia Kolla in vår historia
100 % FINLÄNDSKT

100 % FINLÄNDSKT

Alla våra bastuaggregat tillverkas i vår fabrik i Ylivieska. Tack vare detta bär alla våra produkter det finska nyckelflaggancertifikatet. 
Kolla in våra bastuaggregat Kolla in våra bastuaggregat

NYA MONDEX WIFI 

Vår nya Mondex WiFi är mer än bara ett bastuaggregat. Fördelarna med den nya Mondex WiFi-appen för dig som användare sträcker sig från lätt hantering och underhåll av aggregatet till en bastudagbok och övervakning av elförbrukningen. 

ETT VARMT OCH TRYGGT HEM MED EN STENRADIATOR   

Säker, tyst och stilig – detta är vad en stenradiator är. Med en stenradiator kan du värma upp både ditt hem och andra anläggningar, alltid på ett säkert sätt. Från vårt breda urval av stenar kan du vara säker på att hitta rätt stil för din inredning. Plug-in eller fast installation.   

REGISTRERA DITT AGGREGAT 

Har du redan köpt ett av Mondex elektriska aggregat? Genom att registrera ditt aggregat inom fyra veckor efter köpet får du ett extra års garanti! Garantin gäller för aggregat för privat bruk i Finland.

REGISTRERA DITT AGGREGAT REGISTRERA DITT AGGREGAT

VÄLKOMMEN TILL VÄR NÄTBUTIK FÖR RESERVDELAR 

I vår nätbutik för reservdelar hittar du reservdelar till både nya och äldre Mondex-aggregat. Vi erbjuder snabb leverans av reservdelar, direkt från vår fabrik i Ylivieska. På leverans inom Finland.

GÅ TILL BUTIKEN GÅ TILL BUTIKEN

DEN PERFEKTA BASTUUPPLEVELSEN

Varje person letar efter en personlig bastuupplevelse, och därför har vi designat våra aggregat med fokus på mångsidiga funktioner. Läs våra tips för den perfekta bastuupplevelsen. 

TIPS FÖR EN PERFEKT BASTUUPPLEVELSE TIPS FÖR EN PERFEKT BASTUUPPLEVELSE