Varför välja Mondex?

Mondex-produkternas rötter sträcker sig redan mer än 25 år tillbaka. Vi tillverkar vedeldade bastuugnar och elektriska bastuaggregat där högteknologi, högklassig design samt genuina finska material förenas.

Lär dig mer »

Finländsk

Den bästa bastun för en finländare är naturligtvis – en finsk bastu. Alla våra produkter tillverkas i Ylivieska, detta visar också produkternas Nyckelflagga.

Användning

Vissa gillar mjuka bad, andra snabb, hög värme. Därför utvecklar vi produkter för olika användargrupper och säkerställer att aggregaten är lätta att använda.

Stil

I våra produkter förenas en elegant design och den senaste tekniken. Inhemsk, tidlös design passar i såväl minimalistiska skandinaviska hem som i stora glamourbastur.

Kvalitet

Vi tillverkar våra produkter för att motstå tidens tand och användning. Därför använder vi högklassigt material och testar alltid våra produkter grundligt.

Kunnande

Vi utvecklar våra produkter ständigt med mer än 25 års yrkeskunnande. Utveckling av den finska bastukulturen är vår passion!

Val av bastuaggregat

För oss är varje bastu speciell och viktig. Din bastu förtjänar ett aggregat som passar perfekt och som bastunjutare gillar.

Val av bastuaggregat »

Tips för ett skönt bastubad

För oss är varje bastu speciell och viktig. Din bastu förtjänar ett aggregat som passar perfekt och som bastunjutare gillar.