Ajankohtaista

17.9.2019 | Uutiset

Oletko remontoimassa saunaa tai rakentamassa taloa? Onko suunnitelmissasi upea sauna, mutta sinulta puuttuu vielä kiuas? Jos tunnistit itsesi, niin juuri sinulla on nyt mahdollisuus saada kotimainen Mondex kiuas uuteen saunaasi erittäin edullisesti! Kartoitamme uusia kuvauskohteita markkinointimateriaaliamme varten ja kuulemme mielellämme vision uudesta saunastasi ja millaisesta kiukaasta haaveilet. Ehtomme on, että edullista kiuasta vastaan saamme kuvata saunasi sekä kiukaan ja käyttää kuvia Mondexin markkinointi- ja myyntimateriaalissa.

Ota yhteyttä info@mondex.fi. Kiuasvalikoimaamme voit tutustua etukäteen osoitteessa https://www.mondex.fi/kiukaat/

19.6.2019 | Uutiset

Juhannukseen kuuluu perinteisesti muun muassa mökkeily, grillaaminen ja saunominen. Juhannusvihdalla tai –vastalla luot erityisen tunnelman ja juhlan tuntua juhannussaunaan. Juhannusviikon kunniaksi julkaisemme vihdan/vastan sitomisohjeen.

Ohje perinteisen juhannusvihdan sitomiseen

Kerää vihdaksi sopivan kokoinen nippu koivun oksia.

Siisti oksien alareunat niin, että kädensijan kohdalle ei jää oksia.

Sitomista varten tarvitset koivun oksan, joka kuoritaan kauttaaltaan veitseä apuna käyttäen. Lisäksi oksa tulee kieputtaa kierteelle, jotta se on tarpeeksi notkea sitomiseen.

Ota ote kädensijasta ja työnnä sitomiseen käytettävä oksa muiden oksien läpi hieman käden yläpuolelta niin, että sitomiseen käytettävän oksan häntää jää enää noin 10 cm esille. Hännän voit piilottaa oksien väliin.

Kierrä sitomisoksa muutaman kerran kädensijan ympäri ja vedä silmukalle, ensin kädensijan yläpuolelta ja sitten kädensijan alapuolelta. Muista kiristää silmukat kunnolla.


Käännä sitomisoksan loppupää lenkiksi työntämällä se sitomiskohdan ali oksien sekaan. Siisti vielä lopuksi oksien päät tasaisiksi pari senttiä alemman sitomiskohdan alapuolelta ja vihta on valmis!


Näin vihta on valmiina juhannussaunaa varten! Mukavaa juhannusta!

16.5.2019 | Uutiset

Huomenta Suomi Extrassa esitettävän @koti-sarjan 2. tuotantokauden torstaina esitetyssä 7. jaksossa Johannan ja Jukan vuonna 1939 rakennetun kodin vasta remontoituun saunaan asennetaan Mondexin Kaira-kiuas. Kaira-kiuas on erillisohjaimella varustettu älykiuas, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä?

Vinkkejä kiukaan valitsemiseen sekä tietoa älykkäästä Kaira-kiukaasta saat katsomalla ohjelman jälkikäteen osoitteesta https://www.mtv.fi/sarja/huomenta-suomi-33001003

Käythän myös osallistumassa jaksoon liittyvään arvontaan Mondexin Facebookissa sekä Instagramissa! Löydät meidät Facebookista nimellä Mondex ja Instagramista nimellä mondexfinland.

20.12.2018 | Uutiset

Oletko lifestyle-bloggaaja, rakentaja, somevaikuttaja tai muutoin aktiivinen blogimaailmassa ja/tai somessa? Onko sinulla meneillään remontti, rakennusprojekti tai kotisi on saamassa muutoin uutta ilmettä ja valikoimastamme löytyisi juuri tarpeeseesi sopiva kiuas tai kivipatteri? Mikäli tunnistit itsesi, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin! Olemme avoinna uusille yhteistyöehdotuksille.

Yhteydenotot sähköpostitse petri.hulkkonen@mondex.fi. Laitathan sähköpostiviestiin ainakin linkit some-kanaviisi ja mahdolliseen blogiin, yhteystietosi sekä millaista yhteistyötä olisit kiinnostunut tekemään Mondexin kanssa, niin palaamme asiaan.

Tervetuloa verkkokauppaan!

Uudesta verkkokaupastamme löydät
Mondex kiukaaseen osia joilla saat uudistettua kiuastasi.
Klikkaa itsesi ostoksille!

Verkkokauppaan »

Rekisteröi kiukaasi!

Oletko jo ostanut Mondex-kiukaan? Rekisteröimällä kiukaasi
3kk sisällä ostohetkestä saat sille vuoden lisätakuun!

Rekisteröi kiukaasi »

Hyvän löylyn vinkit

Jokainen sauna on meille erityinen ja tärkeä. Saunasi ansaitsee täydellisesti sopivan kiukaan, josta irtoavat löylyt ovat nautiskelijoille mieleisiä.

Lue vinkit »

Viisi syytä valita Mondex

Mondex-tuotteilla on perinteitä jo yli 25 vuoden edestä. Valmistamme puu- ja sähkökiukaita sekä kivipattereita, joissa yhdistyvät kehittynyt tekniikka, korkealaatuinen design sekä aidot, suomalaiset materiaalit.

Lue lisää »