Ajankohtaista

16.5.2019 | Uutiset

Huomenta Suomi Extrassa esitettävän @koti-sarjan 2. tuotantokauden torstaina esitetyssä 7. jaksossa Johannan ja Jukan vuonna 1939 rakennetun kodin vasta remontoituun saunaan asennetaan Mondexin Kaira-kiuas. Kaira-kiuas on erillisohjaimella varustettu älykiuas, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä?

Vinkkejä kiukaan valitsemiseen sekä tietoa älykkäästä Kaira-kiukaasta saat katsomalla ohjelman jälkikäteen osoitteesta https://www.mtv.fi/sarja/huomenta-suomi-33001003

Käythän myös osallistumassa jaksoon liittyvään arvontaan Mondexin Facebookissa sekä Instagramissa! Löydät meidät Facebookista nimellä Mondex ja Instagramista nimellä mondexfinland.

20.12.2018 | Uutiset

Oletko lifestyle-bloggaaja, rakentaja, somevaikuttaja tai muutoin aktiivinen blogimaailmassa ja/tai somessa? Onko sinulla meneillään remontti, rakennusprojekti tai kotisi on saamassa muutoin uutta ilmettä ja valikoimastamme löytyisi juuri tarpeeseesi sopiva kiuas tai kivipatteri? Mikäli tunnistit itsesi, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin! Olemme avoinna uusille yhteistyöehdotuksille.

Yhteydenotot sähköpostitse petri.hulkkonen@mondex.fi. Laitathan sähköpostiviestiin ainakin linkit some-kanaviisi ja mahdolliseen blogiin, yhteystietosi sekä millaista yhteistyötä olisit kiinnostunut tekemään Mondexin kanssa, niin palaamme asiaan.

Tervetuloa verkkokauppaan!

Uudesta verkkokaupastamme löydät
Mondex kiukaaseen osia joilla saat uudistettua kiuastasi.
Klikkaa itsesi ostoksille!

Verkkokauppaan »

Rekisteröi kiukaasi!

Oletko jo ostanut Mondex-kiukaan? Rekisteröimällä kiukaasi
3kk sisällä ostohetkestä saat sille vuoden lisätakuun!

Rekisteröi kiukaasi »

Hyvän löylyn vinkit

Jokainen sauna on meille erityinen ja tärkeä. Saunasi ansaitsee täydellisesti sopivan kiukaan, josta irtoavat löylyt ovat nautiskelijoille mieleisiä.

Lue vinkit »

Viisi syytä valita Mondex

Mondex-tuotteilla on perinteitä jo yli 25 vuoden edestä. Valmistamme puu- ja sähkökiukaita sekä kivipattereita, joissa yhdistyvät kehittynyt tekniikka, korkealaatuinen design sekä aidot, suomalaiset materiaalit.

Lue lisää »