Siirry sisältöön

Uuden Mondex E2 -mallin erillisohjain tekee saunan lämmittämisestä helppoa

Erillisohjaimella varustetun kiukaan avulla saunan lämmitys sujuu helposti ja vaivattomasti – uudet Mondex E2 -mallin erillisohjattavat kiukaat nyt saatavilla

Ei enää saunan lauteille kapuamista ja mittarin tarkkailua, tai saunan nurkkaan kyykistymistä saunaa lämmittäessä – erillisohjattava kiuas tekee saunan lämmittämisestä vaivatonta! Mondexin erillisohjattavien kiukaiden kolmannen sukupolven, eli Mondex E2 -mallin, kiukaat ovat nyt saatavilla.

Erillisohjain on kiukaan mukana tuleva ohjain, jonka avulla kiukaan ohjaaminen, kuten päälle laittaminen ja lämpötilan säätäminen, käy helposti. Erillisohjaimen voi asentaa oman maun mukaan saunaan, pesuhuoneeseen, pukuhuoneeseen tai halutessasi vaikka valokytkinrasiaan, eli sinne minne se luontevasti sopii juuri sinun kodissasi. Uuden Mondex E2 -mallin erillisohjaimen digitaalinen numeronäyttö näyttää saunan lämpötilan, jolloin sinun ei tarvitse kavuta lauteille tarkistamaan lämpötilaa mittarista. Erillisohjaimesta voit joko painaa kiukaan lämpenemään saman tien, maksimi päälläoloajan ollessa 6 tuntia, tai vaihtoehtoisesti voit ajastaa kiukaan lämpenemään seuraavan 24 tunnin sisällä. Lämpötilan seuranta erillisohjaimen näytöltä on helppoa ja kun asetut ensimmäisen kerran lauteille nauttimaan löylyistä, voit olla varma, että lämpötila on juuri sopiva!

Mondex E2 erillisohjain saunan seinässä

Erillisohjattavan kiukaan etuihin lukeutuu lisäksi mahdollisuus valita asennuspaikaksi joko tyhjä tila tai integroida kiuas lauteeseen. Tämä antaa vapautta saunan suunnitteluun - jos esimerkiksi haluat lauderakenteen alkavan heti saunan ovelta, erillisohjattavan kiukaan kanssa se on mahdollista. Upotuskaulus on ostettavissa erikseen lisävarusteena.

Uusien Mondex E2 -mallin kiukaiden mukana tulee vakiona tyylikäs musta erillisohjain, myös valkoinen versio erillisohjaimesta on tulossa saataville myöhemmin. Lisäksi E2-mallin kiukaiden mukana tulee vakiona 10m ohjainkaapeli ja halutessasi voit valita jopa 20m pitkän ohjainkaapelin, joka palvelee myös suurempia saunoja ja pesutiloja ja tekee ohjaimen asennuspaikan valinnasta entistäkin vapaampaa.

E2-ohjaimen ominaisuuksia:

  • Numeronäyttö
  • Lapsilukko
  • Lämpötilan säätö asteen tarkkuudella
  • Ajastus 24h, päälläoloaika 6h
  • Kaksi väriä, musta ja valkoinen
  • Ohjainkaapeli 10m

Olipa valintasi sitten seinä-, lattia- tai vuolukivikiuas, niin valikoimastamme löytyy sekä mekaanisella ohjauksella että erillisohjauksella varustettuja vaihtoehtoja. Seuraavat Mondexin kiuasmalleista ovat saatavilla erillisohjauksella: lattiakiukaat Rakka, Tahko, Aura, Kalla ja Kaira, seinäkiuas Teno sekä vuolukivikiukaat Hiisi ja Louhi. Mondexin erillisohjattavat kiuasmallit tunnistat kiukaan nimen perässä olevasta E/E2-merkinnästä.

Milloin valita erillisohjattava kiuas?

  • Kun haluat saunan lämmittämisestä helppoa ja vaivatonta
  • Kun haluat vapautta kiukaan asentamispaikan valintaan tai enemmän laudetilaa – erillisohjattavan kiukaan voi upottaa lauderakenteeseen niin halutessaan
  • Milloin vain, kun valintasi on sähkökiuas! Erillisohjattava kiuas sopii saunaan kuin saunaan ja erillisohjaimen voit sijoittaa oman mielesi mukaan saunaan, pesutilaan, pukuhuoneeseen tai vaikka valokytkinrasiaan.

Juuri sinun saunaasi sopivan kiuasmallin saat kätevimmin selville käyttämällä kiuasvalitsinta - syötä vain saunasi tiedot, niin kiuasvalitsin ehdottaa juuri sinun saunaasi sopivia malleja!