Siirry sisältöön

Kivipatteri on kaunis ja turvallinen tapa kodin lämmittämiseen

Turvallinen kivipatteri sointuu kotisi sisustukseen

Oletko miettinyt, että kodin lämmittämisen voisi yhdistää osaksi sisustusta? Luonnollisen kauniin kivipatterin avulla voit yhdistää kodin lämmittämisen ja sisustuksen toisiinsa – turvallisesti ja äänettömästi. 

Kivipatteri on nimensä mukaisesti kivinen patteri, joka varaa lämpöä massiiviseen kivipinta-alaansa ja luovuttaa sitä tasaisesti. Kivipatteri sopii niin kodin, mökin, autotallin kuin muidenkin tilojen lämmittämiseen. Tasaisen lämmönluovutuksen johdosta kivipatterin lämmittämässä tilassa vältytään vedon tunteelta, lisäksi kiven pintalämpötila on tasainen, miellyttävä ja alhaisempi kuin tavallisissa pattereissa, joka lisää turvallisuutta. Yksi kivipatterin tärkeimmistä ominaisuuksista on lisäksi sen äänettömyys, eikä patteri häiritse esimerkiksi yöunia.

Jure grey kivipatteri olohuoneessa
Tämän kauniisti ympäristöönsä sointuvan kivipatterin kivi on mattapintainen Jura Grey

Mondexin kivipatterivalikoimaan sisältyy viisi eri teholuokkaa ja yli 20 eri kivivaihtoehtoa, joten voit valita juuri kotiisi sisustukseen sopivan, ja vaikka jokaiseen huoneeseen sisustukseen sopivasta tai huoneen käyttäjälle mieluisesta kivestä tehdyn kivipatterin. Niin kuin luonnollinen kivi, on myös jokainen kivipatteri uniikki yksilö. Sopisiko sinun kotisi lämmittämiseen klassinen vuolukivi, trendikäs marmori vai kenties tumma tai vaaleampi graniitti? Koko kivivalikoiman löydät tältä sivulta. 

Kivipatterit ovat saatavilla sekä  kiinteällä asennuksella termostaatilla, että pistotulpalla. Pistotulpallisen kivipatterin ja lisävarusteena ostettavan jalkaparin avulla voit siirrellä kivipatteria huoneesta toiseen, eli aina sinne, missä lämpöä tarvitaan. Katso myös video kivipatterin asennuksesta klikkaamalla tästä. 

Ohjaa kivipatteria kätevästi mobiililaitteella

Kaikki Mondex kivipatterit on varustettu Enston älytermostaatilla ja niitä voidaan ohjata helposti mobiililaitteella. Patterien termostaatissa on Bluetooth-etäohjaus. 

Tätä kaikkea voit tehdä mobiililaitteen sovelluksella: 

 1. Lämpötilan hallinta
 2. Kalenteriohjelmat
       • Määritä haluttu lämpötilan muutosjakso ja sen alkamis- ja päättymisaika
 3. Loma-aika 
       • Pidempiaikainen lämpötilanmuutosjakso
 4. Tehostus 
       • Väliaikainen lämpötilanmuutos
 5. Aikataulujen hallinta 
       • Kuusi päiväkohtaista lämpötilan muutosjaksoa.
 6. Säästää kustannuksissa energiakulutuksen seurannan avulla 
       • Viikko- ja vuositason energiankulutus 
       • Viikon lämpötilojen seuranta. 

Paljonko tehoa tarvitset?

Kivipatterit ovat saatavilla viidessä eri teholuokassa, 300, 600, 800, 1000 ja 1200 W. Esimerkkilaskelmia tarvittavalle teholle: 

10m² makuuhuone, jossa huonekorkeus 2,5m 800W* 
20m² olohuone jossa huonekorkeus 2,5m 1200W* 
35m² olohuone jossa huonekorkeus 2,5m 1000W* + 1200W* 

*laskelmat tehty olettaen että talossa hyvät lämpöeristeet (25W / m³). Mikäli seinämateriaalina on esim. eristämätön hirsi, on tällöin tehon tarve n. 50W / m³. 

Kivipatterit ovat saatavilla jälleenmyyjiltämme ympäri suomen sekä verkossa. Löydät lähimmän jälleenmyyjäsi siirtymälle tälle sivulle ja syöttämällä kaupungin tai postinumeron hakukenttään.