Siirry sisältöön

Mondex viettää 30-vuotisjuhlavuotta vuonna 2022

Mondexin tarina sai alkunsa vuonna 1992 Kokkolassa, joten vuosi 2022 on jo 30. vuosi, kun olemme mukana luomassa suomalaisia saunatarinoita. Aina vuodesta 1992 alkaen olemme valmistaneet kaikki kiukaamme Suomessa, nykyään omalla Premec Oy:n tehtaalla Ylivieskassa. 

Ensimmäisiä tuotteitamme olivat vuolukiviset kiukaat sekä kivipatterit, joita valmistamme edelleen tänäkin päivänä. Olemme panostaneet vuosien saatossa paljon tuotekehitykseen ja valikoimamme on laajentunut useilla uusilla kiuasmalleilla. Saunassa meille tärkeintä on täydelliset löylyt jokaiseen makuun ja tavoitteenamme on, että valikoimastamme löytyy juuri sopiva kiuas jokaiseen saunaan.

Kiitos kaikille suomalaisen saunan ystäville näistä ensimmäisestä 30 vuodesta!