Mondex viettää 30-vuotisjuhlavuotta vuonna 2022

  Mondexin tarina sai alkunsa vuonna 1992 Kokkolassa, joten vuosi 2022 on jo 30. vuosi, kun olemme mukana luomassa suomalaisia saunatarinoita. Aina vuodesta 1992 alkaen olemme valmistaneet kaikki kiukaamme Suomessa,...

 

Mondexin tarina sai alkunsa vuonna 1992 Kokkolassa, joten vuosi 2022 on jo 30. vuosi, kun olemme mukana luomassa suomalaisia saunatarinoita. Aina vuodesta 1992 alkaen olemme valmistaneet kaikki kiukaamme Suomessa, nykyään omalla Premec Oy:n tehtaalla Ylivieskassa. 

Ensimmäisiä tuotteitamme olivat vuolukiviset kiukaat sekä kivipatterit, joita valmistamme edelleen tänäkin päivänä. Olemme panostaneet vuosien saatossa paljon tuotekehitykseen ja valikoimamme on laajentunut useilla uusilla kiuasmalleilla. Saunassa meille tärkeintä on täydelliset löylyt jokaiseen makuun ja tavoitteenamme on, että valikoimastamme löytyy juuri sopiva kiuas jokaiseen saunaan.

Kiitos kaikille suomalaisen saunan ystäville näistä ensimmäisestä 30 vuodesta!

Tervetuloa verkkokauppaan!

Uudesta verkkokaupastamme löydät
Mondex kiukaaseen osia joilla saat uudistettua kiuastasi.
Klikkaa itsesi ostoksille!

Verkkokauppaan »

Rekisteröi kiukaasi!

Oletko jo ostanut Mondex-kiukaan? Rekisteröimällä kiukaasi
neljän viikon sisällä ostohetkestä saat sille vuoden lisätakuun!

Rekisteröi kiukaasi »

Hyvän löylyn vinkit

Jokainen sauna on meille erityinen ja tärkeä. Saunasi ansaitsee täydellisesti sopivan kiukaan, josta irtoavat löylyt ovat nautiskelijoille mieleisiä.

Lue vinkit »

Viisi syytä valita Mondex

Mondex-tuotteilla on perinteitä jo 30 vuoden edestä. Valmistamme puu- ja sähkökiukaita sekä kivipattereita, joissa yhdistyvät kehittynyt tekniikka, korkealaatuinen design sekä aidot, suomalaiset materiaalit.

Lue lisää »